Integritetspolicy

Din integritet är avgörande för mig. Nolaskogsbyrån grundläggande principer är som följer:

  • Jag är uppmärksam på den personliga informationen jag ber dig att tillhandahålla och den personliga information som jag samlar om dig genom driften av byråns tjänster.
  • Jag lagrar personlig information endast så länge jag har en anledning att behålla det.
  • Jag strävar efter fullständig insyn i hur jag samlar, använder och delar din personliga information.

Nedan följer byråns integritetspolicy, som innehåller och klargör dessa principer.

Vem jag är och vad denna policy täcker

Nolaskogsbyrån är en enmans webbyrå som drivs av Daniel Sjöberg. Denna sekretesspolicy gäller information som jag samlar om dig när du använder:

  • Webbplatsen Nolaskogsbyrån.se;
  • Eventuella framtida mobila applikationer (inklusive WordPress mobilapp för Android och iOS);
  • Byråns tjänster

Genom denna sekretesspolicy hänvisar jag till byråns webbplats, mobilapplikationer och andra produkter och tjänster tillsammans som ”Tjänster”.

Observera att denna sekretesspolicy inte gäller för någon av mina produkter eller tjänster som har en separat integritetspolicy.

Nedan förklarar jag hur jag samlar in, använder och delar information om dig, tillsammans med de val du har med avseende på den informationen.

Vilka personuppgifter jag samlar in och varför jag samlar in dem

Jag samlar bara information om dig om jag har en anledning att göra det, till exempel, för att tillhandahålla mina tjänster, att kommunicera med dig eller för att förbättra mina tjänster.

Jag samlar information på tre sätt: om och när du ger information till mig, automatiskt genom att använda byråns tjänster och från externa källor. Låt mig gå över den information som jag samlar in.

Information du ger mig

Det är nog inte överraskande att jag samlar in information som du ger mig. Mängden och typen av information beror på sammanhanget och hur jag använder informationen. Här är några exempel:

  • Grundläggande kontoinformation: Jag ber om grundläggande information från dig för att konfigurera ditt kundkonto. Till exempel krävs användarnamn, e-postadress, och dina fullständiga kunduppgifter.
  • Transaktions- och faktureringsinformation: Om du köper någon av byråns tjänster kommer du att tillhandahålla ytterligare personliga och betalningsuppgifter som krävs för att behandla transaktionen och din betalning, till exempel ditt namn, kreditkortsinformation och kontaktuppgifter.
  • Kommentarer: När besökare lämnar kommentarer på webbplatsen samlar jag in de uppgifter som visas i kommentarsformuläret samt besökarens ip-adress och user agent-sträng som hjälp för detektering av skräpmeddelanden. En anonymiserad sträng som skapats utifrån din e-postadress (även kallat hash-värde) kan komma att sändas till tjänsten Gravatar för att avgöra om du finns registrerad där. När din kommentar har godkänts kommer din profilbild att visas publikt tillsammans med din kommentar.
  • Kommunikation med mig ​​(Hej!): Du kan också ge mig information när du svarar på enkäter, kommunicerar med mig om en supportfråga eller ställer en fråga om byråns produkter eller din beställning i byråns offentliga kanaler.

Information jag samlar automatiskt

Jag samlar också in information automatiskt:

  • Loginformation: Som de flesta online-tjänsteleverantörer samlar jag information som webbläsare, mobila enheter och servrar gör vanligtvis tillgängliga, till exempel webbläsartyp, IP-adress, unika enhetsidentifierare, språkinställningar, referenswebbplats, datum och tidpunkt för åtkomst , operativsystem och mobilnätinformation. Jag samlar logginformation när du använder byråns tjänster, till exempel när du skapar eller gör ändringar på ditt konto.
  • Användningsinformation: Jag samlar in information om din användning av byråns tjänster – med andra ord, vem gjorde vad, när och till vilka saker på en webbplats. Jag samlar också information om vad som händer när du använder mina tjänster (till exempel sidvisningar, sökningar, interaktioner med vår navigationsmeny och andra delar av mina tjänster) tillsammans med information om din enhet (t.ex. skärmstorlek, namn på mobilnätverk och tillverkare av mobila enheter). Jag använder den här informationen för att till exempel tillhandahålla byråns tjänster till dig, samt få insikter om hur människor använder tjänsterna, så att jag kan förbättra byråns tjänster.
  • Platsinformation: Jag kan bestämma ungefärlig plats för din enhet från din IP-adress. Jag samlar in och använder den här informationen, till exempel, för att beräkna hur många personer som besöker mina tjänster från vissa geografiska regioner.
  • Information från Cookies & andra teknologier: En cookie är en sträng information som en webbplats lagrar på en besökares dator och att besökarens webbläsare ger till webbplatsen varje gång besökaren returnerar. Pixel-taggar (även kallade webbbeacons) är små block av kod som placeras på webbplatser och e-postmeddelanden. Nolaskogsbyrån använder cookies och annan teknik som pixeltaggar för att hjälpa mig att identifiera och spåra besökare, användningsområden och åtkomstpreferenser för byråns tjänster, samt spåra och förstå effektiviteten av e-postkampanjer och att leverera riktade annonser.
  • Inbäddad innehåll från andra webbplatser: Artiklar på denna webbplats kan innehålla inbäddat innehåll (exempelvis videoklipp, bilder, artiklar o.s.v.). Inbäddat innehåll från andra webbplatser beter sig precis på samma sätt som om besökaren har besökt den andra webbplatsen. Dessa webbplatser kan samla in uppgifter om dig, använda cookie-filer, bädda in ytterligare spårning från tredje part och övervaka din interaktion med sagda inbäddade innehåll, inklusive spårning av din interaktion med detta inbäddade innehåll om du har ett konto och är inloggad på webbplatsen i fråga.

Information jag samlar in från andra källor

Jag kan också få information om dig från andra källor. Om du till exempel skapar eller loggar in på ditt WordPress.com-konto via en annan tjänst (som Google) eller om du ansluter din webbplats eller ett konto till en social media-tjänst (som Twitter), kommer jag att få information från den tjänsten (till exempel ditt användarnamn, grundläggande profilinformation och väntelista) via auktorisationsprocedurerna som används av den tjänsten. Informationen jag tar emot beror på vilka tjänster du godkänner och vilka alternativ som finns tillgängliga.

Jag kan också få information, t.ex. en adress, från tredje parts tjänster om personer som ännu inte är kunder till byrån (… men jag hoppas kommer att bli!), Som jag till exempel kan använda för marknadsföring och reklamändamål.

Cookie-filer

Om du lämnar en kommentar på denna webbplats kan du välja att spara ditt namn, din e-postadress och webbplatsadress i cookie-filer. Detta är för din bekvämlighet för att du inte ska behöva fylla i dessa uppgifter igen nästa gång du skriver en kommentar. Dessa cookie-filer gäller i ett år.

Om du har ett konto och loggar in på denna webbplats kommer jag att skapa en tillfällig cookie-fil för att kontrollera om din webbläsare accepterar cookie-filer. Denna cookie-fil innehåller ingen personligt identifierbar information och försvinner när du stänger din webbläsare.

När du loggar in kommer jag dessutom att skapa flera cookie-filer för att spara information om din inloggning och dina val för utformning av skärmlayouten. Cookie-filer för inloggning gäller i två dagar och cookie-filer för layoutval gäller i ett år. Om du kryssar i ”Kom ihåg mig” kommer din cookie att finnas kvar i två veckor. Om du loggar ut från ditt konto kommer cookie-filerna för inloggning att tas bort.

Om du lägger till produkter i varukorgen använder jag sessionscookies för att spara din varukorg mellan besök.

Jag använder också cookies för att underlätta analys av trafik och köphistorik på denna sajt.

Så kan du undvika cookies:
Vill du inte acceptera cookies kan din webbläsare ställas in så att du automatiskt nekar till lagring av cookies eller informeras varje gång en webbplats begär att få lagra en cookie. Genom webbläsaren kan också tidigare lagrade cookies raderas. Se webbläsarens hjälpsidor för mer information. Du kan också radera cookies manuellt från din hårddisk när som helst. Väljer du att inte acceptera cookies kan du fortfarande besöka denna sajt men utan möjlighet att genomföra köp.

Du behöver inte godkänna eller använda cookies för att titta på produkter och få prisinformation, men för att kunna logga in och genomföra köp krävs det att du accepterar sessionscookies.

Ta tillbaka Cookie-medgivande

Ta tillbaka medgivande

Hur och varför jag använder informationen

Syfte för användning av information

Jag använder information om dig som nämnts ovan och för de ändamål som anges nedan:

  • För att tillhandahålla byråns tjänster, till exempel, för att skapa och underhålla ditt konto, behandla dina beställningar, ge service till kunder, med mera.
  • För att vidareutveckla och förbättra byråns tjänster, till exempel genom att lägga till nya funktioner som jag tror att mina medlemmar kommer att uppskatta.
  • Att övervaka och analysera trender och bättre förstå hur användarna interagerar med byråns tjänster, vilket hjälper mig att förbättra tjänsterna och göra dem enklare att använda.
  • För att mäta, mäta och förbättra effektiviteten av byråns annonsering och bättre förstå användaruppehåll och slöseri – till exempel kan jag analysera hur många individer som blev kund efter att ha fått ett marknadsföringsmeddelande eller de funktioner som används av dem som fortsätter att använda byråns tjänster efter en viss tid;
  • För att övervaka och förhindra eventuella problem med byråns Tjänster, skydda säkerheten för byråns Tjänster, upptäcka och förebygga bedrägliga transaktioner och andra olagliga aktiviteter, bekämpa skräppost och skydda rättigheter och egendom hos Nolaskogsbyrån och andra, vilket kan leda till att jag minskar en transaktion eller användningen av byråns tjänster;
  • För att kommunicera med dig, till exempel via ett email, om erbjudanden och erbjudanden som erbjuds av Nolaskogsbyrån och andra som jag tror kommer att vara av intresse för dig, begära din feedback eller hålla dig uppdaterad om Nolaskogsbyrån och mina tjänster.
  • För att personifiera din erfarenhet med mina tjänster, tillhandahålla innehållsrekommendationer, rikta mina marknadsföringsmeddelanden till grupper av mina användare (till exempel de som är kunder ​​eller har varit kund en viss tid) och servera relevanta annonser.

Juridiska grunder för insamling och användning av information

En anteckning här för er som bor i Europeiska unionen om mina rättsliga grunder för att behandla information om dig enligt EU:s dataskyddslagar, vilket är att min användning av din information grundar sig på att:

(1) Användningen är nödvändig för att uppfylla mina åtaganden enligt mina användarvillkor eller andra avtal med dig eller är nödvändigt för att administrera ditt konto, till exempel för att möjliggöra åtkomst till min webbplats på din enhet eller ta betalt för ett medlemskap; eller

(2) Användningen är nödvändig för att följa en lagstadgad skyldighet; eller

(3) Användningen är nödvändig för att skydda dina vitala intressen eller de som tillhör en annan person; eller

(4) Jag har ett berättigat intresse av att använda din information, till exempel för att tillhandahålla och uppdatera byråns tjänster, för att förbättra mina tjänster så att jag kan erbjuda dig en ännu bättre användarupplevelse, för att skydda mina tjänster, att kommunicera med dig, mäta, uppskatta och förbättra effektiviteten av min annonsering, och bättre förstå användaruppehåll och slöseri, övervaka och förebygga eventuella problem med mina tjänster och anpassa din användarupplevelse; eller

(5) Du har gett mig ditt samtycke, till exempel innan jag placerar vissa cookies på din enhet och åtkomst till och analysera dem senare.

Vilka jag delar dina data med

Hur jag delar information

Jag säljer inte mina användares privata personuppgifter.

Jag delar information om dig under de begränsade omständigheterna som anges nedan och med lämpliga garantier för din integritet:

  • Dotterbolag, anställda och oberoende entreprenörer: Jag kan avslöja information om dig till ev. dotterbolag, mina anställda och individer som är mina oberoende entreprenörer som behöver veta informationen för att hjälpa mig att tillhandahålla mina tjänster eller för att behandla informationen på vår vägnar . Jag kräver att dotterbolag, anställda och oberoende entreprenörer följer denna sekretesspolicy för personuppgifter som jag delar med dem.
  • Tredjepartsleverantörer: Jag kan dela information om dig med leverantörer av tredje part som behöver veta information om dig för att tillhandahålla sina tjänster till mig eller att tillhandahålla sina tjänster till dig eller din webbplats. Den här gruppen inkluderar leverantörer som hjälper mig att tillhandahålla mina tjänster till dig (som betalningsleverantörer som behandlar dina kredit- och betalkortsuppgifter, bedrägeribekämpningstjänster som gör att jag kan analysera bedrägliga betalningstransaktioner, post- och postleveranstjänster som hjälper mig att hålla kontakten med dig och leverera dina varor, kundchatt och e-postsupporttjänster som hjälper mig att kommunicera med dig, de som hjälper mig med mina marknadsföringsinsatser (t.ex. genom att tillhandahålla verktyg för att identifiera en specifik målgrupp för marknadsföring eller förbättra mina marknadsföringskampanjer), de som hjälper mig att förstå och förbättra mina tjänster (som analytikeleverantörer) och företag som gör produkter tillgängliga på mina webbplatser (t.ex. de som säljer nordiskt hantverk i e-butiken), som kanske behöver information om dig för att till exempel ge teknisk eller annan supportservice till dig. Kommentarer från besökare kanske kontrolleras via en automatiserad tjänst för detektering av skräppost. Jag kräver att leverantörer lever upp till vår integritetspolicy för att kunna dela information med dem.
  • Juridiska förfrågningar: Jag kan avslöja information om dig som svar på en juridisk dom eller annan tvingande statlig begäran.
  • Att skydda rättigheter, egendom och andra: Jag kan avslöja information om dig när jag tror på god tro att upplysningar är rimligt nödvändiga för att skydda egendom eller rättigheter för Nolaskogsbyrån, tredje part eller allmänheten i stort. Om jag ​​till exempel tror på att det finns en överhängande fara för dödsfall eller allvarliga fysiska skador, kan vi omedelbart avslöja information om nödsituationen .
  • Företagsöverlåtelser: I samband med fusion, försäljning av företags tillgångar eller förvärv av hela eller en del av min verksamhet av ett annat företag, eller om det är troligt att Nolaskogsbyrån går i konkurs, är användarinformation sannolikt en av de tillgångar som överförs eller förvärvas av en tredje part. Om någon av dessa händelser skulle hända, fortsätter denna sekretesspolicy att fortsätta att gälla för din information och den part som tar emot din information kan fortsätta att använda din information, men endast i enlighet med denna sekretesspolicy.
  • Med ditt samtycke: Jag kan dela med dig av informationen med ditt samtycke eller i din riktning. Jag kan till exempel dela med dig av dina uppgifter med tredje part som du tillåter mig att göra, till exempel de sociala medietjänster som du ansluter till din webbplats via vår publicera-funktion.
  • Samlad eller avidentifierad information: Jag kan dela information som har aggregerats eller rimligen identifierats, så att informationen inte rimligen kunde användas för att identifiera dig. Jag kan till exempel publicera aggregerad statistik om användningen av mina tjänster och jag kan dela en hashed-version av din e-postadress för att underlätta anpassade annonskampanjer på andra plattformar.
  • Officiella supportanmälningar: Om du skickar en begäran till mig (till exempel via ett support-e-postmeddelande eller en av mina feedbackmekanismer), förbehåller jag mig rätten att publicera denna begäran för att hjälpa mig att klargöra eller svara på din förfrågan eller hjälpa mig stödja andra användare.

Hur länge jag behåller era uppgifter

Om du skriver en kommentar kommer kommentaren och dess metadata att sparas utan tidsgräns. Anledningen till detta är att jag behöver kunna hitta och godkänna uppföljningskommentarer automatiskt och inte lägga dem i kö för granskning.

För användare som registrerar sig på webbplatsen sparar jag även de personuppgifter som anges i användarprofilen. Alla användare kan se, redigera eller radera sina personuppgifter när som helst (med undantaget att de inte kan ändra sitt användarnamn). Även webbplatsens administratörer kan se och redigera denna information.

Jag behåller anonymiserad metadata om trafiken och användningen av mina tjänster utan tidsgräns. Jag behåller loggarna för den här tidsperioden för att bland annat analysera trafiken till Nolaskogsbyråns webbplatser och undersöka problem om något går fel på en av mina webbplatser.

Som ett annat exempel, när du tar bort ett inlägg, en sida eller en kommentar från ditt konto, förblir den i papperskorgen i trettio dagar, under vilken tid du kan ändra dig och återställa innehållet. Efter de trettio dagarna kan det raderade innehållet kvarstå på mina säkerhetskopior och cachar tills de rensas.

Säkerhet

Medan ingen onlinetjänst är 100% säker, arbetar jag väldigt hårt för att skydda information om dig mot obehörig åtkomst, användning, ändring eller förstörelse och vidtar rimliga åtgärder för att göra det, t.ex. övervakning av mina tjänster för eventuella sårbarheter och attacker.

För att förbättra säkerheten för ditt konto uppmuntrar jag dig att använda ett starkt lösenord.

Val

Du har flera alternativ tillgängliga när det gäller information om dig:

  • Begränsa informationen som du tillhandahåller: Om du har ett konto hos mig kan du välja att inte tillhandahålla den valfria kontoinformationen, profilinformationen och transaktions- och faktureringsinformationen. Tänk på att om du inte tillhandahåller denna information kan vissa funktioner i mina tjänster, till exempel handel i e-butiken eller medlemskap, inte vara tillgängliga.
  • Begränsa åtkomst till information på din mobila enhet: Operativsystemet i mobilenheten ska ge dig möjlighet att avbryta vår förmåga att samla lagrad information eller platsinformation via mina mobilappar. Om du gör det kan du kanske inte använda vissa funktioner (till exempel lägga till en plats på ett foto).
  • Opt-out från elektronisk kommunikation: Du kan välja bort att få reklammeddelanden från mig. Följ bara anvisningarna i dessa meddelanden. Om du väljer bort reklammeddelanden kan jag fortfarande skicka andra meddelanden, till exempel om ditt konto och juridiska meddelanden.
  • Ställ in din webbläsare för att avvisa cookies: Vid denna tidpunkt svarar Nolaskogsbyrån inte på signalerna ”spåra inte” i alla mina tjänster. Du kan dock vanligtvis välja att ställa in din webbläsare för att ta bort eller avvisa webbläsarkakor innan du använder Nolaskogsbyråns webbplatser, med nackdelen att vissa funktioner på Nolaskogsbyråns webbplatser kanske inte fungerar korrekt utan hjälp av cookies.
  • Stäng ditt konto: Medan jag skulle vara mycket ledsen att se dig gå, om du inte längre vill använda mina tjänster kan du radera ditt kundkonto . Tänk på att jag kan fortsätt att behålla din information efter att du stängt ditt konto, som beskrivs i hur länge jag behåller informationen ovan, till exempel när den informationen är rimligt nödvändig för att följa (eller visa att jag följer) juridiska skyldigheter som brottsbekämpningsanmälningar eller rimligen behövs för mina legitima affärsintressen.
  • Du kan även välja att inte bli inkluderad i webbsidans anonymiserade datainsamling genom att klicka här:

Vilka rättigheter du har över dina data

Om du befinner dig i vissa länder, inklusive de som omfattas av den europeiska allmänna dataskyddsförordningen (”GDPR”), ger databeskyddslagen dig rättigheter med avseende på dina personuppgifter, med förbehåll för eventuella undantag från lag, inklusive rätten att

  • Begära tillgång till dina personuppgifter;
  • Begära korrigering eller radering av dina personuppgifter (Detta omfattar inte eventuella uppgifter som jag är tvungna att spara av administrativa, legala eller säkerhetsändamål.);
  • Protestera till vår användning och behandling av dina personuppgifter;
  • Begära att jag begränsar vår användning och behandling av dina personuppgifter; och
  • Be om överföring av dina personuppgifter.

Du kan vanligtvis få tillgång till, korrigera eller radera dina personuppgifter med hjälp av dina kontoinställningar och verktyg som jag erbjuder, men om du inte kan göra det eller om du vill kontakta mig om någon av de andra rättigheterna, bläddra ner till kontaktformuläret.

Boende i EU har också rätt att göra ett klagomål till en statlig tillsynsmyndighet.

Kontakt

För frågor kring din integritet hör av dig till daniel@nolaskogsbyran.se.

Ytterligare information

Annonser och Analytics-tjänster som tillhandahålls av andra

Annonser som visas på någon av mina tjänster kan levereras av annonsnätverk. Andra parter kan också tillhandahålla analystjänster via mina tjänster. Dessa annonsnätverk och analysleverantörer kan ställa in spårteknik (som cookies) för att samla in information om din användning av mina tjänster och på andra webbplatser och onlinetjänster. Med dessa tekniker kan dessa tredje parter känna igen din enhet för att sammanställa information om dig eller andra som använder din enhet. Denna information tillåter mig och andra företag att bland annat analysera och spåra användningen, bestämma populariteten för visst innehåll och leverera annonser som kan vara mer riktade mot dina intressen. Observera att denna sekretesspolicy endast täcker insamlingen av information från Nolaskogsbyrån och täcker inte insamlingen av information av någon tredje part annonsörer eller analytikers leverantörer.

Ändringar i sekretesspolicy

Även om de flesta förändringar sannolikt kommer att vara mindre kan Nolaskogsbyrån ändra sin integritetspolicy från tid till annan. Nolaskogsbyrån uppmuntrar besökare att ofta kolla denna sida för eventuella ändringar i sin integritetspolicy. Om jag ​​gör ändringar kommer jag att meddela dig genom att ändra ändringsloggen nedan och i vissa fall kan jag ge ytterligare meddelanden (till exempel lägga till ett uttalande på vår hemsida eller skicka ett meddelande via e-post eller din instrumentpanel). Din vidare användning av Tjänsterna efter en ändring av vår integritetspolicy kommer att omfattas av den uppdaterade policyn.

Det var allt! Tack för att du läser.

Profilbild
Hej! Vill du ha tips på hur du som företagare får mer gjort och mer pengar i plånboken? Skriv upp dig på mitt nyhetsbrev: